Se vores åbningstider for påsken her

Certificeret autoværksted i Glostrup

Hos Vangskov Biler har vi været en del af Automester E+ kæden siden 2019, hvilket giver os mulighed for at yde den bedst mulige service til din bil – uanset om det er en almindelig bil, elbil eller hybrid. Vores mekanikere er kompetente og kvalificerede til at håndtere ethvert bilmærke og model.

 

Vores moderne værksted er udstyret med det nyeste værktøj og teknologi i branchen, både mekanisk og på pladeværkstedet. Værkstedet ejes 100% af Vangskov Biler, hvor Automester-kæden fungerer som et medlemskab, der giver os gode uddannelsesmuligheder samt mulighed for at være i konstant udvikling.

 

Vi har mange års erfaring indenfor alle former for værkstedsydelser og reparationer. Vi arbejder målrettet og lægger stort fokus på vores professionalisme og høje serviceniveau, og vi har altid dygtige, kompetente og servicemindede medarbejdere klar til at hjælpe dig.

Værkstedsydelser

Vi står klar til at hjælpe dig

Book en tid på vores værksted lige nedenfor. Har du spørgsmål til vores værkstedsydelser eller ønsker du en uforpligtende snak for at høre, hvad vi kan gøre for din bil?

Du er altid velkommen hos Vangskov Biler. Besøg os på Sydvestvej 121 i Glostrup eller kontakt os på tlf. 44 86 00 00 eller mail service@vangskovbiler.dk.

Husk, at når du booker online, planter vi i samarbejde med Automester-kæden et træ.

Har du spørgsmål?