Bremseservice

BREMSESERVICE

ADSKILLELSE, RENSNING SAMT SMØRING AF FOR- OG BAGBREMSER

Er dine bremser efterhånden blevet slidte? Og måske piver de også når du bremser? Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at bremserne ALTID skal være optimalt renset og serviceret. Flere undersøgelser viser, at op mod hver 5. bil kører rundt med bremsefejl. For at din bil yder optimal bremseevne anbefaler vi et bremseservice ca. hvert andet år. Dette afhænger selvfølgelig af kørselsmønster og kan derfor variere.

HVAD ER ET BREMSESERVICE?

Ved et bremseservice bliver bremserne skilt ad, renset ordentligt igennem samt smurt. Er bremseklodserne eller bremseskiverne rustne eller slidte, anbefaler vi en udskiftning af de slidte dele. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet omkring eventuelle udskiftninger.

Hos Vangskov Biler udfører vi alle vores service samt reparationer efter fabrikkens forskrifter. Dette er uanset om der er tale om bremseservice, serviceeftersyn, A/C service, gearkasseservice eller skadesreparationer. På den måde sikre vi at din bil får det rette service og vedligeholdelse som den har brug for.

HVORNÅR BØR MAN FÅ ET BREMSESERVICE?

Vi bliver tit spurgt om hvornår det er tid til et bremseservice. Dette afhænger af dit kørselsmønster, samt hvilken bil du har. Hvis du eksempelvis kører i elbil eller du har automatgear, slides dine bremser oftest mere. Det har også betydning om du kører meget motorvej, bykørsel og/eller om du kører mange eller få kilometer. Hvis du eksempelvis kører få kilometer om året i din bil, er der større mulighed for at bilens bremser ruster end de bliver slidt ned.
De fleste får oftest foretaget et bremseservice, når bilen i forvejen er til et almindeligt serviceeftersyn eller når der skal skiftes mellem sommer og vinterhjul. De fleste finder det nemlig svært at undvære bilen, hvorfor de fleste for foretaget service af bremserne, når bilen alligevel er på værksted. Så nedsætter du dine værkstedsbesøg.
Vores mekanikere er fagligt kompetente og højt efteruddannede, så din bil altid er i trygge hænder. Uanset om din bil skal have foretaget et bremseservice, om vi skal skifte dine dæk, udbedre en skade eller lave det årlige service.
Er det på tide til et bremseservice til din bil? Så kan du booke tid til dit bremseservice online her. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon – 44 86 00 00