Se vores åbningstider for påsken her

ADSKILLELSE, RENSNING SAMT SMØRING AF FOR- OG BAGBREMSER

Bremseservice i Glostrup

Er dine bremser efterhånden blevet slidte? Og måske piver de også, når du bremser? Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at bremserne ALTID skal være optimalt renset og serviceret. Flere undersøgelser viser, at op mod hver 5. bil kører rundt med bremsefejl. For at din bil yder optimal bremseevne anbefaler vi et bremseservice ca. hvert andet år. Dette afhænger selvfølgelig af dit kørselsmønster og kan derfor variere.

Hvad indebærer et bremseservice?

Ved et bremseservice bliver bremserne skilt ad, renset ordentligt igennem samt smurt. Er bremseklodserne eller bremseskiverne rustne eller slidte, anbefaler vi en udskiftning af de slidte dele. Er dette tilfældet, vil du altid blive kontaktet omkring eventuelle udskiftninger.

Hvornår bør man få et bremseservice?

Vi bliver tit spurgt om, hvornår det er tid til et bremseservice. Dette afhænger af dit kørselsmønster, samt hvilken bil du har. Hvis du eksempelvis kører i elbil eller har automatgear, slides dine bremser oftest mere. Det har også betydning, om du kører meget motorvej, bykørsel og/eller, om du kører mange eller få kilometer. Kører du eksempelvis få kilometer om året i din bil, er der større mulighed for at bilens bremser ruster end de bliver slidt ned.

 

De fleste får oftest foretaget et bremseservice, når bilen i forvejen er til et almindeligt serviceeftersyn, eller når der skal skiftes mellem sommer- og vinterhjul. De fleste finder det nemlig svært at undvære bilen, hvorfor de fleste for foretaget service af bremserne, når bilen alligevel er på værksted.

Book din tid til et bremseservice i dag

Hos Vangskov Biler udfører vores erfarne mekanikere altid alle vores service samt reparationer efter fabrikkens forskrifter. Din bil er derfor altid i trygge hænder hos os. Uanset om din bil skal have foretaget et bremseservice, om vi skal skifte dine dæk, udbedre en skade eller lave det årlige service.

 

Er det på tide til et bremseservice til din bil? Så kan du booke tid til dit bremseservice online her. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?