Se vores åbningstider for påsken her

HJULSKIFTE OG DÆKHOTEL

Hjulskifte i Glostrup

Hvorfor er et hjulskifte så vigtigt?

Ligesom de fleste skifter mellem vinterstøvler og sommersneakers – så skal din bil også have skiftet hjul. Du har sikkert hørt om det tusindvis af gange før, men uden de rette dæk kan det gå alvorligt galt. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor, og hvad der er vigtigt.

Vinterhalvåret

Om vinteren bliver vejgrebet betydeligt dårligere, da vejene både er våde, kolde, isglatte og til tider tilsneet. Som bilist i Danmark bliver vi ofte udsat for uforudsigelige og udfordrende situationer på vejene. Har din bil derfor ikke vinterdæk på, kan det som sagt medføre katastrofale og fatale konsekvenser for dig og dine medpassagerer.
Vinterdæk er designet og produceret til at begrænse bremselængden om vinteren eksempelvis ved tilsneede og isglatte veje. Vinterdæk har et andet dækmønster og indeholder et andet gummiindhold end sommerdæk.
Vi anbefaler, at du får skiftet til vinterdæk inden årstidens første nattefrost, da det anbefales at køre på vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader.

Sommerhalvåret

Når den kolde og barske vintertid er ovre, skal du have skiftet tilbage til dine sommerdæk. Tidsmæssigt vil det være omkring påsken, at det er tid til at skifte fra vinter- til sommerdæk. Her er varmen nemlig på vej tilbage og kan oftest være omkring eller over 7 grader igen.
Ved tørt og varmt vejr har sommerdæk en markant kortere bremselængde end vinterdæk, da gummiindholdet i sommerdæk er lavet til varme og tørre veje. Kører du på vinterdæk om sommeren, slides dine vinterdæk markant hurtigere ned end dine sommerdæk ville gøre. Dette er noget som du vil kunne mærke på pengepungen.

Hjulskifte - KUN 399,-

Gider du ikke selv at bøvle med skiftet fra sommerhjul til vinterhjul?
Hos Vangskov Biler tilbyder vi at skifte dine hjul for kun 399,-

Imens vores dygtige mekanikere skifter dine hjul, kan du som altid nyde en lækker kop kaffe i vores hyggelige lounge. Så slipper du selv for at ligge og kravle rundt på gulvet i garagen med oliefingre.

Hvad er forskellen på et dækskifte og hjulskifte

Dæk og hjul? Hvad er egentligt forskellen? Det er forståeligt, hvis du er lidt forvirret over forskellen.

Når der er tale om et hjulskifte, som vi tilbyder for kun 399,- betyder det, at vi skifter dit komplette sæt hjul (det vil sige dæk og fælg). Her bliver dækket altså ikke udskiftet. Er dine dæk på bilen nedslidte og skal skiftes, er der tale om et dækskifte.

Dækhotel

Har du pladsmangel derhjemme i forvejen? Eller gider du ikke at bakse frem og tilbage med henholdsvis dine sommer- og vinterhjul? Skan vi i stedet opbevare dem for dig. 

Vi har et stort, flot og velorganiseret dækhotel, hvor vi opbevarer og passer på dine hjul. Når det er tid til et hjulskifte, kommer du blot forbi vores værksted, og så foretager vi skiftet – det er uden tvivl det nemmeste for dig! 

Vores dækhotel koster kun 799 kr/pr. halvår inkl. det hjulskifte du har ½ årligt.

Book tid til et hjulskifte eller dækhotel i dag

Skal vi hjælpe dig med hjulskift og eller dækhotel? Så kan du booke tid online her, og så fikser vi dine hjul. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?