Skadecenter

SKADECENTER GLOSTRUP

Har du været ude for et uheld og skal have repareret bilen? Vi samarbejder med alle landets forsikringsselskaber – Så du kan trygt overlade din bil til vores dygtige faglærte karrosserismede uanset hvilket forsikringsselskab, der skal afholde reparation.

Du skal blot huske at anmelde skaden til dit forsikringsselskab og så står vi for resten. Derudover stiller vi en GRATIS lånebil til rådighed, mens din bil er på værksted.

VI REPARERER ALLE MODELLER

Vi kan reparere alle bilmærker- og modeller på danske marked. Vi er samtidigt medlem af værkstedskæden Automester. Med vores nyere og altid topmoderne værksted, er vi karakteriseret som E+ værksted, som betyder at vi også kan servicere og reparere el- og hybridbiler.

HVILKE SKADER UDBEDRE VI SÅ?

Vi reparerer stort set alle skader på person- samt varebiler. Størstedelen af de skader som vi laver, er opgaver som:

  • Skader fra trafikuheld
  • Glasskader, som stenslags-reparation og rudeskift
  • Parkeringsskader, f.eks. Bilka-buler
  • Reparation af karosseri
  • Ridser i bilens lak
  • Buleopretning

 

NUMMER 1 PÅ TRUSTPILOT

Vores skadecenter tilbyder dygtige karrosserismede med mange års erfaring. Vi har et nyt og topmoderne værksted, hvor vores karrosserismede har adgang til alt det nyeste værktøj og udstyr, som der skal til for at udføre den rette reparation på din bil. Som det fremgår af vores slogan, går vi ALDRIG på kompromis med kvalitet. Dette kommer blandt andet til udtryk da vi ligger nr. 1 på Trustpilot inden for pladeværksteder.

Har du fået en skade som skal udbedres? Så kontakt vores skadecenter på telefon og/eller mail