Skadecenter Glostrup

Har du været ude for et uheld og skal have repareret bilen? Hos Vangskov Biler i Glostrup samarbejder vi med alle landets forsikringsselskaber. Du kan derfor trygt overlade din bil til vores dygtige faglærte karrosserismede uanset hvilket forsikringsselskab, der skal afholde reparation. Du skal blot huske at anmelde skaden til dit forsikringsselskab, og så står vi for resten.

Vi stiller altid en GRATIS lånebil til rådighed, så længe din bil er på liften hos os.

Vi reparerer alle modeller

Hos Vangskov Biler kan vi reparere alle bilmærker og modeller på det danske marked. Vores nyere og topmoderne værksted er medlem af værkstedskæden Automeste som E+ værksted, hvilket betyder, at vi også kan servicere og reparere el- og hybridbiler.

Hvilke skader udbedre vi så?

Vi reparerer stort set alle skader på person- samt varebiler. Størstedelen af de skader som vi laver, er opgaver som:

Nummer 1 på trustpilot

På vores skadecenter har vi dygtige karrosserismede med mange års erfaring, som har adgang til alt det nyeste værktøj og udstyr, som der skal til for at udføre den rette reparation på din bil.

Som det fremgår af vores slogan, går vi ALDRIG på kompromis med vores kvalitet. Dette kommer blandt andet til udtryk, da vi ligger nr. 1 på Trustpilot inden for pladeværksteder.

Har du fået en skade som skal udbedres? Eller ønsker du en uforpligtende snak for at høre, hvad vi kan gøre for din bil? Besøg os på Sydvestvej 121 i Glostrup eller kontakt os på tlf. 44 86 00 00 eller mail service@vangskovbiler.dk.

Har du spørgsmål?

Åbningstider

Julen 2023

23. december
24. december
25. december
26. december
27. december
28. december
29. december
30. december
31. december
01. januar
02. januar

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
07:30 – 17:30
07:30 – 17:30
07:30 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
07:30 – 17:30