Se vores åbningstider for påsken her

BEVAR ET SUNDT OG KOMFORTABELT INDEKLIMA I DIN KABINE

Aircondition service i Glostrup

I gennemsnit bruger vi danskere 146 timer om året i en bil – primært til og fra arbejde. Måske tænker du ikke over, hvor meget du bruger dit A/C eller klimaanlæg i bilen til dagligt? Men tænk nu, hvis det ikke virker? Så vil det ikke være til at klare. Derfor er det ekstremt essentielt for dit velvære, at indeklimaet i din bil er i orden.

Ved et velserviceret og toptrimmet airconditionanlæg får man både god kørekomfort og bedre indeklima i bilens kabine. Desuden minimerer man bakterier, som kan fremkalde allergi, ondt i halsen, snue samt lugtgener.

Hos Vangskov Biler anbefaler vi ét airconditionservice min. hvert 2. år. Så sikrer man sig et sundt og fungerende airconditionanlæg, og man bibeholder anlæggets funktion samt levetid. Selv på nye anlæg siver ca. 10% af anlæggets kølemiddel ud årligt, hvilket medfører en forringet køleeffekt og på længere sigt giver risiko for skader på kompressoren.

A/C service fra 999,-

Book din tid til et aircondition service i dag

Vi tilbyder service af dit aircondition- eller klimaanlæg uanset mærke og model. Vi behandler din bil på bedste vis ved at følge fabrikkens forskrifter – og dermed bibeholder du bilens fabriksgaranti. Vi arbejder på lige vilkår som mærkeværkstederne – blot billigere.

Book en tid til service af dit aircondition- eller klimaanlæg her. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?