Se vores åbningstider for påsken her

Historien om Vangskov Biler

Mit navn er Thomas Krogh Vangskov, og jeg er indehaver af Vangskov Biler A/S. Jeg vil her fortælle om firmaets DNA og historien bag min virksomhed, som jeg stiftede tilbage i december 2012.

Privat er jeg gift med Charlotte, som også er en del af virksomheden. Sammen har vi 3 dejlige børn på henholdsvis 11, 14 og 17 år, hvoraf vores mindste også er meget glad for biler.

Jeg er 40 år gammel og har altid beskæftigede mig med mekanik og teknik. Udover et fritidsjob på McDonalds som helt ung, har jeg aldrig lavet andet end at være i bilbranchen. Jeg kan derfor med stolthed sige, at jeg ved hvad det drejer sig om og jeg har altid en klar vision om at være blandt de bedste med de mest tilfredse kunder og medarbejdere. Jeg har startet og stiftet Vangskov Biler A/S helt fra bunden og til hvad virksomheden er i dag.

Jeg er oprindeligt uddannet automekaniker i perioden 2000-2004. Jeg er uddannet på et mindre værksted, hvor jeg servicerede og reparerede alle typer biler og mærker. Siden hen blev jeg teknisk mekaniker/autoelektriker inden for Chevrolet, Opel, Kia og Nissan. Da jeg har stor erfaring med næsten alle typer af biler og mærker, sælger jeg også mange forskellige mærker og modeller i min forretning. Mit eget favoritmærke, hvis jeg ikke skal tænke på budget er Porsche.

Efter en kort periode i min fars garage i Rødovre, fandt jeg i april 2013 lokationen i Ballerup. Herfra startede jeg alene med både at sælge og reparere bilerne. Dengang var varelageret noget mindre og af ældre dato, end det er i dag. Hurtigt voksede firmaet, og der blev ansat flere dygtige og kompetente medarbejdere. Jeg selv kom derfor ud af mit sædvanlige arbejdstøj og indtog udelukkende rollen som sælger og selvfølgelig også rollen som driftsansvarlig for virksomheden.

I 2017 kunne vi ikke længere være i vores lokation i Ballerup og nye større lokaler måtte derfor findes. Jeg købte derfor ejendommen og vores nuværende lokation på Sydvestvej 121 i Glostrup og startede en større gennemgribende renovering og istandsættelse. I 2019 var lokalerne klar til indtagelse og nye udfordringer, hvor endnu bedre forhold for både medarbejdere og vores kunder ventede. Vores værksted blev en del af Automester E+ kæden og stod nu klar med alt det nyeste værktøj og teknologi i branchen, både mekanisk og på pladeværkstedet. I dag er værkstedet uofficielt nok Danmarks flotteste Automesterværksted med det nyeste udstyr til rådighed. Værkstedet ejes 100% af Vangskov Biler og Automester-kæden er udelukkende et medlemskab, som giver os nogle gode uddannelsesmuligheder samt mulighed for hele tiden at være i udvikling.

Da jeg har prøvet alle stillinger og funktioner i virksomheden og ikke er bange for at tage fat og løfte i flok, kan jeg hurtigt tiltræde alle stillinger, når hjælpen trænger sig på. Uanset om jeg skal være mekaniker eller bogholder. Denne mulighed giver stor værdi for mig selv og mine medarbejdere.

Hos Vangskov Biler er det yderst vigtigt, at alle medarbejdere synes det er sjovt at gå på arbejde og den ånd vi har i forretningen, vil jeg næsten påstå, at du ikke finder andre steder. Som kunde hos Vangskov Biler A/S, vil du netop opleve denne ånd samtidig med, at vi arbejder målrettet og har stort fokus på vores professionalisme og høje serviceniveau.

I dag beskæftiger virksomheden 12 kompetente medarbejdere, som hver dag gør en kæmpe indsats for at levere det absolut bedste til dig som kunde.

Vores seneste nyhed er, at vi i januar 2023 har købt vores naboejendomme på Sydvestvej 115-119, hvorfra vi er gået i gang med at udvide vores plade- og karrosseri værksted til et højere niveau. Vi vil herfra kunne tilbyde langt kortere ventetid og et hurtigere flow for vores kunder og forsikringssamarbejdspartnere, hvilket vi har set meget frem til.

Vores værdier

Nøgleordene for Vangskov Biler er ”Tillid – Kvalitet – Vision”, hvilket jeg har sammensat efter mine egne initialer. Tankerne bag disse ord er enkle, men det er ord, som mine dygtige medarbejdere og jeg har bevist, både overfor os selv og vores kunder, at vi kan leve op til.

Det er en utrolig vigtig værdi for mig, at man agerer ærligt og fagligt kompetent i sit arbejde og sin rådgivning. En værdi samtlige medarbejdere også er udvalgt efter. Kundetilfredshed er ligeledes en meget væsentlig faktor i min forretning, og jeg går meget op i de personlige relationer med humoristisk sans, som kan gøre, at alle kunder forhåbentlig ønsker at komme igen og igen. Igennem tiden er mange kunder blevet gode bekendtskaber.

Tillid

Tillid er et stort ord og absolut noget, man gør sig fortjent til, og ikke bare noget man får. Dette arbejder jeg og alle mine medarbejdere målrettet efter at kunne efterkomme hver eneste dag. Et ord er et ord, og det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole 100% på det, vi siger og gør; herunder også vores vejledning og rådgivning.

Når Vangskov Biler omtales, vil vi meget gerne gøre vores ypperste for, at ordet tillid indgår. Tillid går naturligvis altid begge veje, både fra os, vores kunder og samarbejdspartnere.

Kvalitet

Kvalitet er egentlig et meget ukonkret ord, da kvalitet kan bunde i mange ting. For os handler det om at leve op til vores ansvar og det stykke arbejde eller den rådgivning, vi står overfor. Vi agerer fagligt kompetente og er yderst målrettede med enhver type opgave, vi stilles. Hos Vangskov Biler dygtiggør og efteruddanner vi os hele tiden, så vi konstant er i udvikling og helt fremme i branchen på vores ydelser.

Vi har mange års erfaring inden for alle vores områder i branchen og har altid en dygtig, kompetent og serviceminded medarbejder klar til at hjælpe dig, uanset om du er kunde på vores værksted eller i vores salgsafdeling.

Vision

Vores vision er at være blandt de førende forhandlere og værksteder i landet med de mest tilfredse kunder samtidig med, at vi driver en rentabel forretning.

Vi er opmærksomme på branchens tiltag og ændringer og vil konstant være på forkant, for netop at kunne betjene og servicere alle vores kunder, som de fortjener. Som kunde hos os vil du mærke, at vi værdsætter et langt samarbejde fra første gang, du træder ind ad vores dør.

Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse og kan se og mærke, at vi brænder for det, vi laver og står op til hver dag.

For mig er der ikke bare tale om et arbejde… Men mit fjerde barn og en livsstil som jeg står op til med smil og glæde hver dag.

Jeg har selv varetaget hver en stillingsbetegnelse i firmaet og min erfaring kommer helt ude fra motorrummet og senere hen inde bag skrivebordet. Jeg kender derfor hver en detalje og arbejdsgang i min virksomhed. Jeg håber, at vi også kan hjælpe dig. Hos Vangskov Biler A/S er du ALTID velkommen.

Vi glæder os til at tage imod dig!

Har du spørgsmål?