Vores Historie

HISTORIEN OM VANGSKOV BILER?


Mit navn er Thomas Krogh Vangskov, og jeg er indehaver af Vangskov Biler A/S. Jeg vil her fortælle om firmaets DNA og historien bag min virksomhed, som jeg stiftede tilbage i december 2012. Privat er jeg gift med Charlotte, som også er en del af virksomheden. Sammen har vi 3 dejlige børn, hvoraf vores mindste også er meget glad for biler.

Jeg er oprindelig uddannet automekaniker i perioden 2000-2004. Jeg er uddannet på et mindre værksted, hvor jeg servicerede og reparerede alle typer biler og mærker. Siden hen blev jeg teknisk mekaniker/autoelektriker inden for Chevrolet, Opel, Kia og Nissan. Jeg har dog ingen forkærlighed for bestemte biler eller mærker, hvorfor jeg i dag handler og reparerer alle bilmærker i forretningen.

Efter en kort periode i min fars garage i Rødovre, fandt jeg i april 2013 lokationen i Ballerup. Herfra startede jeg alene med både at sælge og reparere bilerne.

Dengang var varelageret noget mindre og af ældre dato, end det er i dag. Hurtigt voksede firmaet, og der blev ansat flere dygtige og kompetente medarbejdere. Jeg selv kom derfor ud af mit sædvanlige arbejdstøj og indtog udelukkende rollen som sælger og selvfølgelig også drift ansvarlig for virksomheden.

I 2017 kunne vi ikke længere være i vores lokation i Ballerup og nye større lokaler måtte derfor findes.

Historien om Vangskov Biler

Thomas Krogh Vangskov, Direktør


 

Jeg købte derfor Ejendommen og vores nuværende lokation på Sydvestvej 121 og startede en større gennemgribende renovation og istandsættelse i gang. I 2019 var lokalerne klar til indtagelse og nye udfordringer og endnu bedre forhold for både medarbejdere og vores kunder ventede. Vores værksted blev en del af Automester E+ kæden og stod nu klar med alt det nyeste værktøj og teknologi i branchen, både på mekanisk og pladeværkstedet. I dag er værkstedet uofficielt nok Danmarks flotteste Automesterværksted med det nyeste udstyr til rådighed. Værkstedet ejes 100% af Vangskov Biler og Automester kæden er udelukkende et medlemskab, som giver os som værksted nogle gode uddannelsesmuligheder, samt mulighed for hele tiden at være i udvikling.

Da jeg har prøvet alle stillinger og funktioner i virksomheden og ikke er bange for at tage fat og løfte i flok kan jeg hurtigt tiltræde alle stillinger når hjælpen trænger sig på, uanset om jeg skal være mekaniker eller bogholder. Denne mulighed giver stor værdi for mig selv og mine medarbejdere. Hos Vangskov Biler er det yderst vigtigt, at alle medarbejdere synes det er sjovt at gå på arbejde og den ånd vi har i forretningen, vil jeg næsten påstå du ikke finder andre steder. Som kunde hos Vangskov Biler vil du netop opleve denne ånd, samtidig med, at vi arbejder målrettet og har stor fokus på vores professionalisme og serviceniveau.

I dag beskæftiger virksomheden 10 kompetente medarbejdere, som hver dag gør en kæmpe indsats for at levere det absolutte bedste til dig som kunde.

VORES VÆRDIER

Nøgleordene for Vangskov Biler er ”Tillid – Kvalitet – Vision”, hvilket jeg har sammensat efter mine egne initialer. Tanken bag disse ord er enkel, men det er ord, som jeg og mine dygtige medarbejdere har bevist, overfor os selv og vores kunder, at kunne leve op til.

Det en utrolig vigtig værdi for mig, at man agerer ærligt og faglig kompetent i sit arbejde og sin rådgivning.

En værdi samtlige medarbejdere også er udvalgt efter. Kundetilfredshed er ligeledes en væsentlig faktor i min forretning, og jeg går meget op i de personlige relationer med humoristisk sans, som kan gøre, at alle kunder forhåbentlig ønsker at komme igen og igen. Igennem tiden er mange kunder blevet til gode bekendtskaber.

TILLID

Tillid er et stort ord og absolut noget, man gør sig fortjent til, og ikke bare noget man får. Dette arbejder jeg og alle mine medarbejdere målrettet efter at kunne efterkomme hver eneste dag. Et ord er et ord, og det er vigtigt for os, at vores kunder kan stole 100% på det, vi siger og gør; herunder også vores vejledning og rådgivning.

Når Vangskov Bilers omtales, vil vi meget gerne gøre vores ypperste til, at ordet tillid indgår. Tillid går naturligvis altid begge veje, både fra os, vores kunder og samarbejdspartnere.

KVALITET

Kvalitet er egentligt et meget ukonkret ord, da kvalitet kan bunde i mange ting. For os handler det om at leve op til vores ansvar og det stykke arbejde eller den rådgivning, vi står overfor. Vi agerer fagligt kompetente og yderst målrettede med enhver type opgave, vi stilles. Hos Vangskov Biler dygtiggører og efteruddanner vi os hele tiden, så vi konstant er i udvikling og helt fremme i branchen på vores ydelser. Vi har mange års erfaring inden for alle vores områder i branchen og har altid en dygtig, kompetent og serviceminded medarbejder klar til at hjælpe dig, uanset om du er kunde på vores værksted eller i vores salgsafdeling.

VISION

Vores vision er at være blandt de førende forhandlere og værksteder i landet med de mest tilfredse kunder, samtidig med at vi driver en rentabel forretning. Vi er opmærksomme på branchens tiltag og ændringer og vil konstant være foran, netop for at kunne betjene og servicere alle vores kunder, som de fortjener. Som kunde hos os vil du mærke, at vi værdsætter et langt samarbejde, fra første gang du træder ind ad vores dør.

Det betyder alt for os, at vores kunder er tilfredse og kan se og mærke, at vi brænder for det, vi laver og står op til hver dag.

For mig er der ikke bare tale om et arbejde, men mit fjerde barn og en livsstil, som jeg står op til med et smil og en glæde hver dag. Jeg har selv varetaget hver en stillingsbetegnelse i firmaet og min erfaring kommer helt ude fra motorrummet og senere hen inde bag skrivebordet. Jeg kender derfor hver en detalje og arbejdsgang i min virksomhed.

Jeg håber, vi også kan hjælpe dig. Hos Vangskov Biler A/S er du ALTID velkommen.

Vi glæder os til at tage imod dig!