Batteri

BATTERI

Har din bil problemer med at starte? Så kan dette problem oftest skyldes i, at bilens startbatteri skal udskiftes. Batterier holder desværre aldrig for evigt.

HVORFOR FALDER BATTERIETS YDEEVNE?

Ligesom på smartphones, computere samt andre batteridrevet produkter, skal batteriet på et tidspunkt udskiftes. Det kan variere meget hvornår det er tid til at få skiftet batteriet, men som tommelfingerregel bør det skiftes, når batteriet er mellem 5-10 år gammelt.
Vi har flere gange hørt om kunder, som har fået skiftet sit batteri med billige startbatterier. Men vores mange års erfaringer siger, at de dyre batterier oftest holder længere end de billige – her hænger pris og kvalitet altså sammen.

 

GRATIS BATTERITJEK

Du kan altid få foretaget et GRATIS tjek af dit startbatteri hos Vangskov Biler. Ved en kontrol bliver batteriet målt på blandt andet spænding, kapacitet samt flere avancerede målinger. Ud fra de data som vores måleapparat giver os, kan vi se standen samt ydeevne på bilens batteri. Herfra kan vores mekanikere rådgive om batteriet bør skiftes.
Skal du have et GRATIS batteritjek? Klik på knappen nedenfor og book online. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har yderligere spørgsmål.