Se vores åbningstider for påsken her

UDSKIFTNING AF DIT BILBATTERI OG GRATIS BATTERITJEK

Udskiftning af batteri og batteritjek i Glostrup

Har din bil problemer med at starte? Så kan dette problem oftest skyldes, at bilens startbatteri skal udskiftes. Batterier holder desværre aldrig for evigt.

Hvorfor falder batteriets ydeevne?

Ligesom på smartphones, computere samt andre batteridrevede produkter, skal batteriet på et tidspunkt udskiftes. Det kan variere meget, hvornår det er tid til at få skiftet batteriet, men som tommelfingerregel bør det skiftes, når batteriet er mellem 5-10 år gammelt.

 

Vi har flere gange hørt om kunder, som har fået udskiftet sit batteri med billige startbatterier. Dog har vores mange års erfaringer vist, at de dyre batterier oftest holder længere end de billige – her hænger pris og kvalitet altså sammen.

Gratis batteritjek

Du kan altid få foretaget et GRATIS tjek af dit startbatteri hos Vangskov Biler. Ved en kontrol bliver batteriet målt på blandt andet spænding, kapacitet samt flere avancerede målinger. Ud fra de data som vores måleapparat giver os, kan vi se standen samt ydeevne på bilens batteri. Herfra kan vores mekanikere rådgive om batteriet bør skiftes.

Book din tid til udskiftning af batteri eller batteritjek i dag

Er det på tide med en udskiftning af dit bilbatteri? Eller skal du have et GRATIS batteritjek? Så kan du booke tid online lige herHar du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?