Se vores åbningstider for påsken her

SKYLNING SAMT OLIESKIFT I GEARKASSEN

Gearkasse service i Glostrup

Er du ejer af en bil med automatgearkasse? Så kan et gearkasse service være ideelt til dig. Mange tror nemlig, at det kun er bilens motor, der skal serviceres. Dog bør gearkassen også få foretaget et service for at opretholde funktionen af gearkassen – på den måde passer du godt på din bil og får glæde af den i endnu flere år.

Hvorfor er et gearkasse service nødvendigt?

Ikke alle bilmærker har intervaller for, hvornår bilens gearkasse bør få foretaget et service. Hos Vangskov Biler anbefaler vi dog et gearkasseservice i intervaller af 50.000-60.000 km. Selvom gearkassen er et lukket system, vil et service gøre, at gearkassen opretholder sin optimale funktion. Ved et gearkasseservice bliver der blandt andet foretaget et olieskift i gearkassen. Olien vil, ligesom i bilens motor, med tiden danne slam og miste sine smøreegenskaber. Dette kan forhindres ved et regelmæssigt olieskift – akkurat på samme vis, som når du får foretaget et olieskift i bilens motor.

 

Ved et gearkasseservice får gearkassen et olieskift og filteret vil blive skiftet. Mange værksteder anbefaler, at man får gennemskyllet gearkassen også. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis man holder intervallerne for servicet. Har bilen gået 120.000 km og endnu ikke fået et gearkasseservice, bør man dog få gennemskyllet gearkassen også.

Kan du overhovedet mærke forskel?

Her er det korte svar: JA! 

 

Når bilen skifter gear, vil du kunne opleve en markant forskel. Gearskiftene vil blive meget blidere og mere behagelige. Derudover vil du kunne mærke klar forskel på igangsættelse af bilen, eftersom gearkassen nemmere kan sætte i gear.

Book din tid til et gearkasse service i dag

Hos Vangskov Biler udfører vi alle vores service samt reparationer efter fabrikkens forskrifter. Dette er uanset om der er tale om gearkasse service, serviceeftersynA/C service eller skadesreparationer. På den måde sikre vi at din bil får det rette service og vedligeholdelse som den har brug for.

 

Skal automatgearkassen have et service? Så kan du booke tid til dit gearkasse service online her. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?