Se vores åbningstider for påsken her

LYSER EN ELLER FLERE AF DIN BILS ADVARSELSLAMPER RØDT?

Tjek af advarselslamper i Glostrup

I din bils instrumentbræt findes der en lang række ikoner. De er som oftest ikke tændt, hvilket er et godt tegn!
Hvis du f.eks. har startet bilen uden at tage sele på, har du sikkert oplevet, at der blinker et rødt ikon omkring manglende sele. Dette er én af bilens mange advarselslamper. Udover denne advarselslampe findes der også ikoner som motorfejl, tank, olie, ABS og håndbremse. Hovedreglen for dem alle sammen er ens – de SKAL tages alvorligt.

Gul eller rød advarselslampe?

Lyser én af advarselslamperne i instrumentbrættet, kan farven af ikonet fortælle en hel del. Lyser advarselslampen gult, kan du godt køre videre, men du skal være opmærksom på den eventuelle fejl/advarsel. Du kan enten forsøge at undersøge fejlen i bilens instruktionsbog eller kontakte vores værksted. Lyser advarselslampen derimod rødt, fortæller bilen dig, at du bør køre ind til siden og kontakte vores værksted eller autohjælp. Dette er en alvorlig fejl, som kræver handling med det samme.

Fejlkoder

Hvis din bil viser motorfejl, kan du som udgangspunkt ikke selv tjekke fejl. Bilens computer har dog en fejlkode på problemet, som vi hos Vangskov Biler kan aflæse på vores testudstyr. I autobranchen kommer der løbende opdateringer, som kræver, at testudstyret er nyt og opdateret. Derfor investerer vi altid i tidens nyeste udstyr, for at kunne informere dig om, hvad bilens eventuelle fejlkoder er.

 

Fejlkoder er noget, som der er kommet med tidens udvikling i bilbranchen. Bilens avancerede computer analyserer hele tiden bilens mange sensorer. Skulle en af sensorerne derfor finde en fejl i bilen, tænder den en advarselslampe i instrumentbrættet, som kan aflæses på værkstedet. Dette system er noget af værkstedets mest tidsbesparende værktøj, og hjælper mekanikerne med at finde en eventuel fejl ved bilen hurtigere end ved at finde den selv manuelt. Dette er også en klar fordel for dig som kunde, da dine omkostninger i forbindelse med fejlfindingen mindskes.

Book tid til et tjek af advarselslamper i dag

Lyser din bils advarselslamper rødt i instrumentbrættet? Så skal du kontakte os med det samme. Lyser den gult, anbefaler vi, at du kommer forbi til et tjek. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 86 00 00.

Har du spørgsmål?