Gearkasse Service

GEARKASSE SERVICE

SKYLNING SAMT OLIESKIFT I GEARKASSEN

Hvis du er ejer af en bil med automatgearkasse – kan et gearkasse service, være ideelt til dig. Mange tror nemlig at det kun er bilens motor, som der skal serviceres. Dog bør gearkassen også få foretaget et service for at opretholde den rette funktion af gearkassen – på den måde passer du godt på din bil og får glæde af den i mange flere år.

HVORFOR ER ET GEARKASSE SERVICE NØDVENDIGT?

Selvom gearkassen er et lukket system, vil et service gøre at gearkassen er i sin optimale funktion. Ved service bliver der blandt andet foretaget et olieskift i gearkassen. Olien vil, ligesom i bilens motor, med tiden danne slam og miste sine smøreegenskaber. Dette kan forhindres ved et regelmæssigt olieskift – akkurat på samme vis som når du får foretaget et olieskift i bilens motor.

Ikke alle bilmærker har intervaller for hvornår bilens gearkasse bør få foretaget et service. Men hos Vangskov Biler anbefaler vi et gearkasseservice i intervaller af 50.000-60.000 km.

Ved gearkasseservicet får gearkassen et olieskift og filteret vil blive skiftet. Mange værksteder anbefaler, at man får gennemskyllet gearkassen også. Dette er dog ikke nødvendigt, hvis man holder intervallerne for servicet. Hvis bilen har gået 120.000 km og endnu ikke har fået et gearkasseservice, bør man få gennemskyllet gearkassen også.

KAN MAN OVERHOVEDET  MÆRKE FORSKEL?

Her er det korte svar: JA! Når bilen skifter gear, vil du kunne opleve en markant forskel. Gearskiftene vil blive meget blidere og mere behagelige. Derudover vil du kunne mærke klart forskel på igangsættelse af bilen, eftersom gearkassen nemmere kan sætte i gear.

Hos Vangskov Biler udfører vi alle vores service samt reparationer efter fabrikkens forskrifter. Dette er uanset om der er tale om gearkasse service, serviceeftersynA/C service eller skadesreparationer. På den måde sikre vi at din bil får det rette service og vedligeholdelse som den har brug for.

Skal automatgearkassen have et service? Så kan du booke tid til dit gearkasse service online her. Har du yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon – 44 86 00 00