Hjulskift

HVORFOR ER HJULSKIFTE VIGTIGT?

 

Ligesom de fleste skifter mellem vinterstøvler og sommersneakers – skal din bil have skiftet hjul. Du har sikkert hørt om det tusindvis af gange før, men uden de rigtige dæk, kan det gå alvorligt galt. Nedenfor kan du læse mere om hvorfor og hvad der er vigtigt.

VINTERHALVÅRET

Om vinteren bliver vejgrebet dårligere, da vejene er våde, kolde, isglatte og til tider tilsneet. Som bilist i Danmark bliver vi ofte udsat for uforudsigelige og udfordrende situationer på vejene. Har din bil derfor ikke vinterdæk på, kan det som sagt medføre katastrofale og fatale konsekvenser for dig og dine passagerer.
Vinterdæk er designet og produceret til at begrænse bremselængden om vinteren ved f.eks. tilsneet og isglatte veje. Vinterdæk indeholder et andet gummiindhold samt andet dækmønster end sommerdæk.
Vi anbefaler, at du får skiftet til vinterdæk inden årstidens første nattefrost. Som du sikkert har hørt før, anbefales det at køre på vinterdæk, når temperaturen er under 7 grader.

HJULSKIFT
FOR KUN
399 KR

Gider du ikke selv at bøvle med skifte dine sommerhjul til vinterhjul?
Så tilbyder vi hos Vangskov Biler at skifte dine hjul for kun 399,-

Imens vores dygtige mekanikere skifter dine hjul, kan du som altid nyde en lækker kop kaffe i vores hyggeligt lounge. Så slipper du selv for at ligge og kravle rundt på gulvet i garagen med oliefingre.

SOMMERHALVÅRET

Når den kolde og barske vintertid er ovre, skal du have skiftet tilbage til dine sommerdæk. Tidsmæssigt er det omkring påsken i foråret, det er tid til at skifte til sommerdæk. Her er varmen nemlig på vej tilbage og kan oftest være omkring eller over 7 grader.
Ved tørt og varmt vejr har sommerdæk en markant kortere bremselængde end vinterdæk. Gummiindholdet i sommerdæk er lavet til de varme og tørre veje. Hvis du kører på vinterdæk om sommeren, slides dine vinterdæk markant hurtigere ned end sommerdæk ville gøre. Dette er noget som du vil kunne mærke på pengepungen.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ DÆKSKIFTE OG HJULSKIFTE?

Dæk og hjul? Hvad er egentligt forskellen? Det er forståeligt hvis du er lidt forvirret over forskellen. Når der er tale om et hjulskifte, som vi tilbyder for Kun 399 kr – betyder det at vi skifter dit komplette sæt hjul (Dæk og fælg). Her bliver dækket altså ikke skiftet. Men hvis dine dæk på bilen er nedslidte og skal skiftes, er der tale om et dækskifte.

HJULOPBEVARING

Har du pladsmangel derhjemme i forvejen, eller gider du ikke at bakse frem og tilbage med henholdsvis dine sommer- og vinterhjul, kan vi i stedet opbevare dem. Vi har et stort, flot og velorganiseret dækhotel, hvor vi opbevarer og passer på dine hjul. Når det så er tid til at hjulskifte, kommer du blot forbi vores værksted og så foretager vi skiftet. Det er uden tvivl det nemmeste for dig! Vores hjulopbevaring koster kun 799 kr/pr. halvår inkl. det hjulskifte du har ½ årligt.

Skal vi hjælpe dig med hjulskift og eller hjulopbevaring? Så kan du booke tid nedenfor og så fikser vi dine hjul! Husk, at når du booker online, så planter vi i samarbejde med Automester-kæden et træ! Så passer vi alle sammen på naturen. Det er en win-win situation, som vi siger!